Hovězí steak Fajitas
Klasický mexický recept na fajitas z proužků steaku, cibule a papriky, podávaný horký s...
Hovězí maso, nebo-li také červené maso, je velmi bohaté na různé vitamíny, bílkoviny a minerály, kterými jsou především železo a zinek. Do kategorie hovězího masa spadá maso z býků, volů, krav a jalovic, kdy výbornou chuť masu dodává množství tuku v něm obsaženém.
Z hovězího masa se připravují ty nejsilnější a nejchutnější vývary a případně z nich poté další jiné polévky či omáčky. Hovězí maso je nejlepší volbou pro svíčkovou omáčku, rajskou omáčku, koprovou omáčku a mezi přední a ty nejvíce oblíbené omáčky patří hovězí guláš.
Hovězí maso také může mít podobu i mletého masa, které je výborné do boloňské omáčky na špagety nebo do hamburgerů. Hovězím steakem nepohrdne málo kdo, obzvlášť, pokud je kvalitně a precizně ugrilovaný přesně podle chuti strávníka.
Hovězí steak Fajitas
Klasický mexický recept na fajitas z proužků steaku, cibule a papriky, podávaný horký s...
Opečená žebírka na pánvi – recept
Výborný recept, který vám nezabere déle než 15 minut. Ingredience 1 vykostěný steak...
Bun Bo Nam Bo – recept
Vietnamská kuchyně se pyšní klasikou Bun Bo Nam Bo, která by neměla chybět na talíři...
Klasické italské lasagne – recept
Autentický italský recept na lasagne s krémovou bešamelovou omáčkou. Oblíbené rodinné...
Hovězí svíčková s portským vínem a česnekem -recept
Recept vhodný ke speciálnímu svátečnímu jídlu. Vyzkoušet můžete také lahodnou...
Klasické boloňské lasagne – jednoduchý recept
Děti budou rády pomáhat s přípravou těchto nejjednodušších těstovin se slaninou, mletým...
Hubnoucí polévka se zelím a rajčaty – recept
O této polévce s rajčaty a zelím se za starých časů říkalo, že pomáhá hubnout...
Nejlepší lasagne
Příprava: 1 hodinaVaření: 3 hodiny a 10 minutKategorie: SnadnéPorcí: 8 Ingredience na...
Tacos Carne Asada
příprava: 45 mindoba vaření : 20 minnáročnost: snadné Ingredience 1 kg flank nebo...
Vietnamský salát s hovězím a nudlemi (BUN BO XAO) – recept
Vietnamský salát s hovězím a nudlemi (bun bo xao) je plný čerstvých bylinek, chutného...
Klasické domácí lasagne – recept
Připravte si tyto snadné lasagne předem a uložte je v mrazáku nevařené, až je budete...
Tacos v pytlíku – recept, návod
Tyto tacos se skvěle hodí jako večeře na cesty, jídlo k táboráku nebo chutný snack při...
Zapečené italské těstoviny – recept
Čerstvá rajčata zapečeným italským těstovinám dodávají příjemný nádech, který ve...
Rajská omáčka – nejlepší recept z protlaku
Klasika a stálice českých kuchyní. Voňavá, nasládlá a sytě červená. Taková přesně je...
Cuketové nudle a špagety – recept – jak udělat
Cuketové nudle, známé také jako "zoodles" (spojení anglických slov zucchini a noodles), jsou...
Cikánské ražniči
Ingredience 600 g pravé svíčkové3 středně velké cibule100 g slaninymletý pepř, sůl,...
Recept – guláš podle Jaroslava Haška
Ingredience: 20 dkg vepřové plece40 dkg hovězí plece15 dkg cibule10 dkg chleba5 dkg sádla5...
Recept – holandský řízek
Ingredience: 500 g mletého libovějšího bůčku 100 g ementálu, eidamu nebo podobného...
Recept – rajská polévka
Ingredience: hovězí kosti2 malé mrkve1 petrželkousek celeru3dkg másla3 dkg mouky1 – 2...
Recept – svíčková na smetaně
Ingredience: 700 g hovězí svíčkové50 g slaniny300 – 500 g nakrájené kořenové...
Guláš z hovězího srdce
Ingredience hovězí srdce cibule naložené nebo čerstvé houby gulášové...
Recept – rajská omáčka z rajčat
Ingredience: 2 lžíce másla2 lžíce hladké mouky8 rajčat2 kuličky pepře2 kuličky...
Belgický tatarák, belgické biftekové tyčinky
Co jsou Belgické biftekové tyčinky? Vlastně se jedná o belgickou verzi tataráku s domácí...
Skořicové dušené hovězí s pomerančovou gremolatou
Všechny ingredience včetně pomerančové gremolaty společně ladí. I když se zdá, že je...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang