Tento recept na mraženou mangovou margaritu je ideálním nápojem pro teplé počasí. Je pikantní, mrazivý, sladký a osvěžující.
Ingredience
- 3 šálky mraženého manga nakrájeného na kostičky, asi ze 4 malých mang
- ¼ šálku limetkové šťávy a plátky limetky na ozdobu
- 80 ml stříbrné tequily
- 60 ml Cointreau
- 3 hrsti kostek ledu
- mořská sůl na okraje sklenic, nepovinně
Postup
- Vložte mango, limetkovou šťávu, tequilu a Cointreau do mixéru a rozmixujte dohladka.
- Přidejte led a rozmixujte do požadované konzistence. Pokud je směs příliš hustá na mixování, nechte ji několik minut odstát a rozpustit.
- V případě potřeby navlhčete okraje sklenic klínkem limetky a poté okraje ponořte do malého talířku soli.
- Nalijte mangovou směs do sklenic a ozdobte plátkem limetky.