Avokádová pěna
Není snad jiného druhu ovoce či zeleniny, který by tak striktně rozděloval strávníky na...
Avokádová pěna
Není snad jiného druhu ovoce či zeleniny, který by tak striktně rozděloval strávníky na...
Salát z červené řepy – nejlepší recepty
Salát z červené řepy je nejen zdravý, ale také chutný. Receptů na zdravý salát z...
Chutné tofu na 7 způsobů – je to jenom o způsobu přípravy
Tofu jste už určitě ochutnali, nebo viděli prodávat ve vašem obchodě, ale možná ještě...
Cottage – nejlepší recepty
Cottage cheese neboli cottage sýr je potravina, se kterou se v českých obchodech běžně...
Pokoušíte se zhubnout? Vyzrajte na přebytečná kila proteinovou dietou
Proteinová dieta znamená to stejné jako bílkovinová nebo ketogenní dieta. Jde o způsob...
Velikonoce a zdravá výživa
Mýtus, který je velmi pevně zakořeněn v našem povědomí, říká, že konzumace...
Je jídlo v luxusních restauracích drahé?
Může se zdát, že je jídlo v luxusních restauracích tak drahé, že není přístupné pro...
Bio či nebio
Dotýká se to již úplně každého. Člověk stojí před regálem v obchodě a rozmýšlí,...
Krásný život kuchaře
"Jdi se učit kuchařem, budeš v teple, jídla bude dost a práci budeš mít jistou, protože...
Odlehčovací jídelníček pro jarní restart
Jarní únava a s ní větší výskyt chřipkových (ale nejen těch) onemocnění, se dává...
Vaření beze zbytků – jak zpracovat zbytky jídla nebo pečeného kuřete
Kdekdo si láme hlavu, jak vařit, aby nebylo zbytků, se kterými jen plníme ledničku a pak...
Rádce balkonového zahradníka – sazenice nebo semínka
Už víme, co chceme pěstovat a co se nám vejde na balkon. Ještě, než půjdeme...
Co by v kuchyni nemělo chybět – luštěniny
Životospráva nás Čechů není žádná sláva. Všeobecně se ví, že jíme málo zeleniny a...
Rádce balkonového zahradníka – plánování
Když už víme, co chceme pěstovat, je před námi zásadní otázka, která ale nemá...
Balzamikové krémy – co s nimi?
Možná jste se už v restauracích či v obchodě setkali s balzamikovými krémy. Co to vlastně...
Sójová majonéza – víte, jak ji můžete připravit?
Sójová majonéza je výbornou alternativou klasické majonézy, která sa běžně připravuje z...
Cuketa
Cuketa, v angličtině nazývaná zucchini nebo také courgette, je typ malé letní tykve....
Zelenina
Příroda poskytuje mnoho druhů zeleniny a ovoce; například špenát, brambory, zelí,...
Program WHOLE30 – nápoje, snídaně, recepty, zkušenosti
Pitný režim je během programu stejně tak důležitý jako dodržování počtu jídel. Sami to...
Jak nahradit suroviny v pečení – zdravé pečení
I vám se stalo, že jste našli super recept, už vám tekly sliny a těšili jste se, jak si ho...
Čím nahradit škodlivý bílý cukr
Jak se sladilo před příchodem cukru Ve střední Evropě se objevuje cukr od 15. století -...
Kojenecká strava – byznys, který dobrovolně podporujeme?
Výživa pro kojence a dětská jídla byla mezi prvními průmyslově zpracovanými jídly,...
Egyptská kuchyně – speciality z luštěnin, cukru a masa
Egyptská gastronomie je plná překvapení, pestrých vůní i názvů, a pro Evropany...
Kavárna Bez konceptu – ceník, Liberec
Být Bez konceptu, to je motto jedné originální kavárny v Liberci. Přátelské...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang