Magazín

Jak ušetřit při plánování svatební hostiny

Chcete do toho letos praštit, ale nejste zrovna v balíku? Nezoufejte! Na následujících...

Proteinové palačinky – lahodný a zdravý recept

Proteinové palačinky jsou skvělou volbou pro ty, kteří se snaží zvýšit příjem bílkovin...

Praktická kuchyně, ve které bude radost vařit. Jak na ni?

Kuře na paprice, svíčková nebo jen obyčejná vaječná omeleta se bude nejlépe připravovat...

Mouka – pšeničná, špaldová, grahamová, ječná, žitná a zdravé mouky

Bílá pšeničná mouka Každý, kdo se zajímá o zdravou či racionální výživu již...

Co je low carb dieta a jak s ní začít?

Low carb dieta je založena na postupném omezování přísunu sacharidů a naopak zvýšování...

sweetpotatoonwoodenbackground

5 přírodních tipů, jak podpořit růst vlasů a řas

Toužíte po lesklých vlasech, pevných nehtech a žirafích řasách? Pokud jste odpůrci...

Tipy – burger

Čistá burgrárna - na stálém jídelním lístku jsou pouze burgery. Tedy kromě předkrmů,...

Kastrol – tradiční česká restaurace

Kastrol je nově otevřená restaurace v Řeporyjích. Kmotry restaurace jsou Roman Vaněk z...

Prague Food Festival 2013

Rok se s rokem sešel a zahrady Pražského hradu opět zavoněly dobrým jídlem. Tentokrát...

Taste of London

Prague Food Festival byl lehkým zklamáním, a tak přišel čas vyrazit krátce na to do...

Italské potraviny – tipy na prodejny

Kde sehnat arborio rýži na risotto, pancettu na špagety carbonara nebo třeba na sjezdovkách...

Vaření online

V rostoucí konkurenci kuchařských kurzů jsou také kurzy online formou konference První...

Česká kuchyně – tipy na restaurace

Na Pekárně Na Pekárně, Kojetická 36, Čakovičky Restaurace Na Pekárně je kousíček...

Večeře od řezníka v Naše Maso

Naše Maso je skvělý podnik. Chodí se tam pro maso nebo jen tak něco zakousnout. Když v Naše...

Robot KitchenAid – láska na první pohled i na celý život?

Robot KitchenAid je kvalitní kousek a navíc skvěle vypadá. Tomu nicméně odpovídá i...

Chřest 15× jinak – Chřestfest 2012

Se začátkem chřestové sezóny a koncem dubna začal i Chřestfest. 11 restaurací v Praze,...

Petr Koukolíček: Schůzka v restauraci bez zbytečného faux-pas

Náhodné přichomýtnutí k asi hodinovému povídání Petra Koukolíčka, toho času...

bezlepkov25c325bd2bpohankov25c325bd2btrhanecse2bskyrem2ba2blevandul25c325ad2b252812529-3455128

Bezlepkový pohankový trhanec se skyrem a levandulí

Doufám, že v tom nejsem sama, ale občas mě prostě posedne neodkladná touha dát si snídani....

Matcha vafle s jahodovo-medovou omáčkou

Taky znáte takové ty dny, kdy máte na odpoledne naplánovaný celý zástup úkolů (Vytřít!...

Koláč z křehkého těsta s ovocem – recept

Hned jsem věděla, že musím upéct malinovo-ostružinový koláč. Až tento koláč z...

Lotus pohár

Chřipka je svinstvo. Ráda bych to napsala nějak decentně a jako dáma - něco ve smyslu, že...

Francouzské toasty s arašídovým máslem

Není velkým tajemstvím, že jsem velkou milovnicí arašídového másla. Co možná známé...

Věnečky s růžovým krémem a malinami inspirované Pierrem Hermé

Krásný sobotní den. M. jde s mužem do kina, pak na double date do thajské restaurace a...

Čokoládové cakepops

Budu upřímná. Připadám si právě teď stejně rozpolcená jako Two-Face. Na jednu stranu se...

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang