Až ochutnáte tento pokrm, budete si myslet, že pochází ze složitého receptu. Ve skutečnosti však začíná mraženými ravioli a obsahuje pouze tři další ingredience.
Ingredience
- 450 g mletého hovězího masa
- 1 sklenice (800 ml) omáčky na špagety
- 1 balení (700 g) mražených raviol s klobásou nebo sýrem
- 1 a 1/2 šálku strouhaného sýra mozzarella
- mletá čerstvá bazalka, nepovinně
Postup
- Ve velké pánvi na středním ohni uvařte hovězí maso, dokud nezrůžoví, 5-7 minut; nechte ho okapat.
- Do vymaštěné zapékací misky navrstvěte třetinu omáčky na špagety, polovinu raviol a hovězího masa a 1/2 šálku sýra, vrstvy opakujte. Navrch dejte zbývající omáčku a sýr.
- Přikryjte a pečte při 200 °C, dokud se neprohřejí, 40-45 minut. V případě potřeby posypte bazalkou a podávejte.