Všechny pikantní, octové a štiplavé chutě Buffalo křidýlek bez nutnosti smažení – zdravější, jednodušší a stejně chutné – tyto kuřecí kousky Buffalo jsou výhrou pro všechny.
Ingredience
- 2 lžíce olivového oleje
- 6 kuřecích prsou (asi 1,8 kg), nakrájených na 5 cm kousky
- 2 lžičky soli
- ½ lžičky pepře, volitelně
- 4 lžíce másla nebo ghí
- 1 šálek omáčky Frank’s RedHot
- 1 lžička česnekového prášku
- 1 lžička cibulového prášku
- celer
Recept je na 10 porcí.
Postup
- Olivový olej rozehřejte na velké pánvi na středním plameni.
- Když se olivový olej začne třpytit, přidejte na pánev kuřecí maso a smažte, dokud není kuřecí maso upečené.
- V případě potřeby pracujte po dávkách, abyste pánev nepřeplnili.
- Pokud chcete proces urychlit, použijte dvě pánve najednou.
- Jakmile je všechno kuře upečené, vraťte je zpět na pánev na mírný oheň.
- Přidejte máslo, omáčku Frank’s RedHot, cibulový prášek a česnekový prášek.
- Míchejte, dokud se každý kousek kuřete neobalí v omáčce Buffalo chicken.
- Podávejte s celerovými tyčinkami a dresinkem z modrého sýra na namáčení.