Tato klasická omáčka s jemným kuřecím masem, parmezánem a nasekanými krutony Caesar obsahuje ideální množství dresinku pro chutné jídlo na každý večer. Doporučujeme před přípravou naložit maso do jogurtové marinády na kuřecí maso.
Příprava
- Vaření: 15 minut
- Počet porcí: 6
Ingredience
- 3/4 šálku krémového salátového dresinku Caesar se sníženým obsahem tuku
- 1/4 šálku strouhaného parmezánu
- 1/2 lžičky česnekového prášku
- 1/4 lžičky pepře
- 3 šálky uvařených kuřecích prsou, nakrájená na kostičky
- 2 šálky natrhaného římského salátu
- 3/4 šálku nahrubo nasekaných krutonů pro salát Caesar
- 6 celozrnných tortill (20 cm)
Postup
- Ve velké míse smíchejte dresink, sýr, česnekový prášek a pepř.
- Přidejte kuřecí maso, římské listy a krutony.
- Do středu každé tortilly dejte 2/3 šálku kuřecí směsi a srolujte ji.