Kuřecí barbecue z pomalého hrnce představuje skvělou večeři, ve které se snoubí opravdu zajímavé chutě. Příprava kuřecího BBQ je velice snadná a určitě si na něm pochutnáte.
Ingredience
- Kuřecí prsa bez kostí (5 – 6 plátků)
- BBQ omáčka (1 1/2 hrnku)
- Středně velká cibule (1/2)
- Olivový olej (1 lžíce)
- Worcesterská omáčka (1 lžíce)
- Hnědý cukr (1 lžíce)
Postup
Cibuli nakrájejte na kostičky a smíchejte s olivovým olejem, omáčkami a cukrem. Vložte do pomalého hrnce, přidejte kuřecí prsa a několikrát důkladně obraťte, aby se dokonale obalila vzniklou omáčkou. Zakryjte a vařte b pomalém hrnci na nejvyšší stupeň po dobu 6 – 7 hodin, případně na nízký stupeň po dobu 6 – 7 hodin.
Vyjměte kuřecí prsa a vidličkami natrhejte na kousky. Vraťte zpět do omáčkové směsi a důkladně promíchejte.