Kreolské maso – Recept

Hlavní jídlaMasoSlané recepty

Ingredience

  • 500 g mletého masa
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 2 zelené papriky
  • 100 ml vývaru
  • mletý pepř
  • mleté nové koření
  • několik kapek TABASCA
  • sůl
  • strouhaný tvrdý sýr na posypání

Postup

Na tuku zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání asi 5 minut opékáme. Přidáme očištěné na nudličky pokrájené papriky, koření, sůl, znovu osmahneme a podlijeme vývarem. přiklopíme pokličkou a podusíme do změknutí. Hotový pokrm můžeme dochutit kečupem. Doporučená příloha: vařené těstoviny posypané strouhaným sýrem.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang