Klobása s omáčkou z pomalého hrnce – recept

OmáčkyPomalý hrnecVinná klobása
klobasa-s-omackou-z-pomaleho-hrnce-3884822

Tento recept na klobásu v hrnci je teplé a snadné jídlo, které je v pomalém hrnci ještě snadnější. Tyto klobásy můžete podávat v rohlíku nebo s rýží.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Vaření: 6 hodin
  • Celkem: 6 hodin 5 minut
  • Počet porcí: 6 porcí

Ingredience

  • 8 klobás
  • 1 sklenice omáčky na špagety
  • 1 zelená paprika, zbavená semínek a nakrájená na proužky
  • 1 cibule nakrájená na plátky
  • 6 podélně rozříznutých rohlíků

Postup

  1. Do pomalého hrnce vložte klobásy, špagetovou omáčku, zelený pepř a cibuli a promíchejte je.
  2. Přikryjte a vařte na nízkém stupni po dobu 6 hodin.
  3. Podávejte v rohlíku.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang