Připravte cheesecake s krémovým sýrem Philadelphia a získejte jednoduchý a lahodný dezert, který vás jistě zaujme. Těsně před podáváním ho doplňte čerstvým ovocem.
Příprava
- Příprava: 20 minut
- Vaření: 55 minut
- Přídavný čas: 4 hodiny
- Celkem: 5 hodin 15 minut
- Počet porcí: 16
Ingredience
- 1 a ½ šálku grahamových sušenek
- ⅓ šálku rozpuštěného másla nebo margarínu
- 3 lžíce cukru
- 4 balení změklého smetanového sýra Philadelphia
- 1 šálek cukru
- 1 lžička vanilky
- 4 vejce
Postup
- Troubu předehřejte na 165 °C.
- Smíchejte drobky, máslo a 3 lžíce cukru a pevně je vtlačte na dno 9palcové pružinové formy.
- V míse vyšlehejte smetanový sýr, 1 šálek cukru a vanilku dohladka.
- Přidejte vejce, jedno po druhém, a míchejte na nízké otáčky, dokud se nespojí.
- Nalijte na krustu.
- Pečte v předehřáté troubě, dokud střed není téměř pevný, asi 55 minut.
- Uvolněte koláč z okraje formy.
- Před odstraněním okraje nechte vychladnout.
- Před podáváním nechte 4 hodiny v chladničce.