Pětiminutový recept na jogurtovo-ovocný dezert

DezertyDezerty, zákusky a pohárySladká jídlaSnackySnídaně
jogurtovo-ovocny-dezert

Jogurtovo-ovocný dezert připravený ve skleničce skvěle chutná, báječně vypadá, a navíc si jej připravíte doslova během pěti minut.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Celkem: 5 minut

Ingredience

  • 3 šálky vanilkového nízkotučného jogurtu
  • 1 šálek čerstvých nebo rozmrazených mražených jahod ve šťávě
  • 400 g čerstvých ostružin, malin nebo borůvek
  • 1 šálek kvalitního müsli

Postup

Na dno 4 vysokých sklenic navrstvěte 1/3 kelímku vanilkového jogurtu. Rozmrazené jahody a šťávu smíchejte s čerstvými ostružinami, malinami či borůvkami. Střídejte vrstvy ovoce a müsli s jogurtem, dokud nejsou sklenice naplněné až po vrch. Dezerty podávejte ihned, aby granola zůstala křupavá.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang