Plněné papričky jalapeños se sýrovou náplní z klobásy. Tento pikantní předkrm si zamilujete.
Ingredience
- 450 g mleté vepřové klobásy
- 225 g změklého smetanového sýra
- 1 šálek strouhaného parmezánu
- 450 g velkých čerstvých paprik jalapeňos, podélně rozpůlených a zbavených semínek
- 1 láhev (230 ml) rančerského dresinku (volitelně)
Postup
- Předehřejte troubu na 220 °C.
- Rozdrobenou klobásu vložte na pánev na střední teplotu. Vařte a míchejte, dokud rovnoměrně nezhnědne a nechte okapat.
- Ve velké míse smíchejte klobásu, smetanový sýr a parmazán.
- Do každé poloviny jalapeños vložte asi 1 lžíci klobásové směsi. Naplněné poloviny naaranžujte do zapékacích misek.
- Pečte v předehřáté troubě, dokud se nevytvoří bublinky a lehce nezhnědnou, asi 20 minut. Podávejte s rančerským dresinkem.