Jahodová mimóza – recept

Koktejly

Ingredience

  • 7 šálků nakrájených čerstvých jahod
  • 3 šálky pomerančové šťávy
  • 4 šálky vychlazeného šampaňského
  • Čerstvé jahody a plátky pomeranče (na ozdobu)

Postup

  • Krok 1 – Polovinu jahod a pomerančové šťávy vložte do mixéru, přikryjte a zpracujte dohladka. Směs prolisujte přes jemné sítko. Postup opakujte se zbývajícími jahodami a pomerančovou šťávou.
  • Krok 2 – Do každé sklenice nalijte 2/3 šálku jahodové směsi. Každou doplňte asi 1/3 šálku šampaňského. V případě potřeby podávejte každou sklenici s jahodou a plátkem pomeranče.

Kategorie:

Koktejly

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang