italske-hotdogy

Tyto hot dogy jsou skvělou volbou pro pohoštění na letní party.

Ingredience

  • 2 italské syrové klobásky
  • 1/4 hrnku vody
  • 1 malá zelená paprika nakrájená na proužky
  • 1 malá cibule, rozpůlená a nakrájená na tenké plátky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 hrnek omáčky na špagety
  • 1/4 lžičky sušené bazalky
  • 2 rozdělené a opečené housky
  • 2 lžíce strouhaného sýra

Postup

  1. Do velké pánve vložte klobásky a vodu a přiveďte je k varu. Snižte teplotu, přikryjte a vařte 10 minut.
  2. Odkryjte a vařte ještě 5-10 minut nebo dokud už maso není růžové a nechte okapat. Klobásky vyjměte a udržujte je teplé.
  3. Ve stejné pánvi osmahněte na oleji papriku a cibuli, dokud nezměknou. Vraťte klobásky na pánev, vmíchejte špagetovou omáčku a bazalku a prohřejte.
  4. Klobásky podávejte na houskách s omáčkou a sýrem.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang