Už žádné suché hovězí maso. Vařte ho celý den v pomalém hrnci a máte zaručený úspěch. Podávejte ho s chlebem a získáte teplé a syté jídlo.
Ingredience
- 4 velké mrkve, oloupané a nakrájené na nudličky
- 10 červených baby brambor rozkrájených na čtvrtiny
- 1 cibule, oloupaná a nakrájená na kousky velikosti sousta
- 4 šálky vody
- 1,8 kg hovězího bůčku
- Koření na bůček
- 175 ml piva
- ½ hlávky zelí, nahrubo nakrájené
Postup
- Na dno pomalého hrnce vložte mrkev, brambory a cibuli, zalijte vodou a na zeleninu položte bůček.
- Bůček zalijte pivem. Posypte kořením, přikryjte a nastavte sporák na nejvyšší stupeň.
- Bůček vařte přibližně 8 hodin.
- Hodinu před podáváním vmíchejte zelí a vařte ještě 1 hodinu.