Tento recept na drcené hovězí maso se snadno připravuje a skvěle chutná se studeným pivem. Podávejte s toasty.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Doba vaření: 10 minut
- Celkem: 20 minut
- Počet porcí: 4
Ingredience
- 2 lžíce másla
- 2 lžíce hladké mouky
- 1 a 1/2 šálku teplého mléka
- 1 sklenice sušeného hovězího masa
- špetka kajúnského pepře
Postup
- Rozpustíme máslo ve středně velkém hrnci na mírném ohni. Přidáme mouku a šleháme ji do hladka. Po troškách přidáváme mléko a po každém přidání dobře prošleháme.
- Přivedeme k varu na středním plamenu a za stálého míchání vaříme, dokud nezhoustne. Vmícháme hovězí maso a kajúnský pepř. Vaříme, dokud se nezahřeje.