Ingredience

  • 2 kg krátce převařených hub
  • 5-6 feferonek
  • 0,5 kg cibule
  • 0,5 kg kapie
  • 0,5 l kečupu
  • 0,5 l oleje

Postup

Houby krátce povaříme. Všechny ingredience semeleme na masovém mlýnku (malá šajba), poté vložíme do hlubšího hrnce a cca 40 minut vaříme na mírném plameni. Směs neustále mícháme, jinak prská do okolí a může se připálit.

Poté směsí plníme šroubovací sklenice (velikost dle pozdější spotřeby) a tyto ještě horké obrátíme dnem vzhůru, přikryjeme utěrkou a necháme velmi zvolna vychladnout. Skladujeme v temnu a chladu. vynikající na topinky, chlebíčky, toasty a jednohubky.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang