Tento recept na horkou italskou klobásu je vynikající do omáčky na špagety, na pizzu nebo jako karbanátky a hamburgerové placičky.
Ingredience
- 9 kg mletého vepřového masa
- ½ šálku mleté papriky
- ¼ šálku česnekové soli
- 2 lžíce soli
- 1 lžíce mletého černého pepře
- 1 šálek rostlinného oleje
- 1 lžíce anýzového semínka
- 1 lžíce fenyklového semínka
- ⅛ šálek červených pepřových vloček
Recept je na 1,5 kg.
Postup
- Ve velké míse smíchejte vepřové maso, papriku, česnekovou sůl, sůl a černý pepř.
- Dejte stranou.
- Olej, anýzové semínko, fenyklové semínko a vločky červené papriky vložte do mixéru nebo kuchyňského robotu.
- Dobře promíchejte.
- Nalijte na vepřovou směs a promíchejte, dokud se dobře nespojí.
- Přikryjte a nechte v chladničce, dokud se chutě nespojí, přibližně 24 hodin.
- Klobásu zmrazte v uzavíratelných plastových sáčcích v požadovaných porcích.