
Jednoduchý recept na marinádu na kuřecí maso
Kuřecí maso je oblíbenou volbou pro mnoho kuchařů díky své jemnosti a schopnosti snadno...
Grilování primárně patří k letním měsícům, kdy se dá grilovat venku na terase či na zahradě. Ke grilování je vhodné maso, ryby, sýry nebo zelenina. Samotné maso před grilováním je dobré dát na pár hodin, ideálně přes noc, do marinády.
Oblíbenými jsou také hamburgery z mletého masa, avšak dají se vyrobit i hamburgery pro vegetariány. Pro housky na hamburgery je ideálním pomocníkem v kuchyni domácí pekárna, ve které se dá udělat vláčné kynuté těsto na hamburgerové bulky.
Ke grilování patří i různé omáčky a dipy, různé saláty, pečivo či přílohy, jako jsou hranolky nebo americké brambory. Ke grilovaným sýrům jsou naopak výtečné různé druhy marmelád, džemů nebo čatní.
Na grilu se dá připravit také výtečný dezert, a to v podobě grilovaného ovoce, které je nejlepší podávat ještě teplé, obalené ve skořicovém cukru, s vanilkovou zmrzlinou.
Jednoduchý recept na marinádu na kuřecí maso
Kuřecí maso je oblíbenou volbou pro mnoho kuchařů díky své jemnosti a schopnosti snadno...
Recept na nejlepší pečené brambory na grilu
Zlatavé, křupavé zvenku a krémové uvnitř, tyto brambory využívají vše, co milujete na...
Recept na jehněčí kotlety
Jehněčí maso patří mezi jedny z nejstarších masných pokrmů, které lidstvo zná. S...
Recept na vepřová žebírka po venkovsku
Vepřová žebra v troubě jsou oblíbeným pokrmem, kterým si můžete dopřát lahodnou a...
Recept na jednoduché marinované grilované vepřové kotlety
Marinované grilované vepřové kotlety jsou lahodnou specialitou, která spojuje bohatou chuť...
Recept na pečená kuřecí stehna v domácí teriyaki omáčce
Hledáte recept na domácí teriyaki omáčku ke kuřecímu, které se peče v troubě, aby...
Recept na kuře na rožni
Podle tohoto receptu na kuře na rožni získáte velmi křupavou kůži a šťavnaté maso....
Recept na pikantní kuřecí prsíčka
Podle tohoto receptu na pikantní kuřecí maso připravíte skvělá kuřecí prsa bez kůže,...
Jak uvařit flank steak – recept
Naučte se, jak připravit flank tak, že ho zjemníte drobnými řezy a poté osmažíte na...
Recept na pomalu pečená žebírka
Jedná se o velmi jednoduchý recept. Není to žádná raketová věda, jen žebírka uvařená v...
Recept na rychlá kuřecí prsa po italsku
Nebojte se pohrát si s bylinkami, dokud nebudou vyhovovat chuti vaší rodiny. Hotové jídlo...
Grilovaný tuňák nejlepší recept
Grilovaný steak z tuňáka je chutný a zdravý pokrm z mořských plodů, který si oblíbily...
Vepřový steak – Recept
Vepřový steak je klasický pokrm, který se připravuje již desítky let. Oblíbili si ho jak...
Recept na nejlepší plátky z vepřového bůčku
Nic nechutná lépe než křehký vepřový bůček s lepkavou barbecue omáčkou. Grilujte ho,...
Recept na nejlepší barbecue omáčku
Tento recept na BBQ omáčku si snadno připravíte z ingrediencí, které má většina lidí...
Nejlepší grilovaná zelenina – recept – v troubě i na grilu
Jakmile se přehoupne červenec, připravuje se grilovaná zelenina na grilu téměř každý...
Domácí burger – jak připravit a ochutit – recept na maso i domácí bulku
Kde se vzal burger? Jednoduše řečeno karbanátek vložený mezi dva plátky rozkrojené housky?...
Recept na grilovaná vepřová žebírka
Tenhle recept sice zabere delší čas, ovšem výsledek vás ohromí. Servírujte s oblíbenou...
Recept na dokonalý flat iron steak
Flat iron steak je druh hovězího masa, známý také jako loupaná plec, a často se používá...
Recept na zelené fazolky se slaninou
Takto připravené fazolky se skvěle hodí k pečenému masu a steakům nejen při letním...
Recept na sendviče s trhaným hovězím masem
Připravte si s námi tyto lákavé sendviče s pomalu pečeným hovězím masem, krémovou...
Asijská marináda na kuřecí maso – recept
Asijské kuře je lepkavé, sladké a pikantní - vše, co znáte a milujete na asijských...
Recept na jednoduchý steak ze svíčkové
Osvojte si umění přípravy dokonalého steaku ze svíčkové, abyste získali skutečně...
Recept na celého grilovaného pstruha
Celý pstruh na grilu plněný bylinkami a ochucovadly, poté připravený přímo na grilovacím...
© 2025 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang