Grilované avokádo je trik, o kterém jste nevěděli, že ho potřebujete. Grilování avokáda dodá každému soustu kouřovou chuť: a spodní část se zbarví do jasně zelené barvy.
Avokádo je jednou z nejoblíbenějších zdravých potravin poslední doby, přestože se jedná o kalorickou bombu. Avokádo kalorie jsou nasyceny tukem, ovšem zdraví prospěšným. Sacharidů a bílkovin má avokádo pomálu.
Jak grilovat avokádo
Grilování dodá avokádu kouřovou příchuť, kterou mám ráda. Je to také velmi snadná příloha a její grilování trvá jen 5 minut. Zvažte ji na všechny letní večírky a grilování.
Ingredience
- 2 avokáda
- extra panenský olivový olej
- sůl
Postup
- Předehřejte gril na středně vysokou teplotu.
- Avokádo rozkrojte na polovinu a odstraňte pecku.
- Řezné strany půlek avokáda lehce osolte a lehce pokapejte olivovým olejem.
- Půlky avokáda grilujte řeznou stranou dolů celkem 4 až 6 minut, dokud se nevytvoří grilovací stopy.