Kuřecí maso můžete kombinovat s celou řadou různých příloh. Připravte si díky našemu receptu vynikající fettuccine s kuřetem snadno a rychle.
Příprava
- Příprava: 20 minut
- Vaření: 20 minut
- Celkem: 40 minut
Ingredience
- Nakrájená brokolice (500 g)
- Čerstvé fettuccine (255 g)
- Kuřecí vývar (390 g)
- Šťáva z citronu (55 ml)
- Smažené kuřecí maso (675 g)
- Strouhaný parmazán (160 g)
- Opečené piniové oříšky (110 g)
- Nasekaná petrželka (2 lžíce)
- Olivový olej (2 lžíce)
- Sůl, pepř
Postup
- V hrnci přiveďte k varu osolenou vodu. Přidejte nakrájenou brokolici a vařte 2 minuty.
- Brokolici přemístěte do mísy s vodou s ledem. Jakmile zchladne, vyjměte ji. Do vody, ve které se vařila brokolice, přidejte fettuccine a vařte 2 minuty, z vody odeberte zhruba 110 ml a ponechte stranou.
- Na větší pánvi přiveďte k varu kuřecí vývar s citronovou šťávou a snižte plamen na polovinu. Vařte, dokud se směs nezredukuje na polovinu, a přidejte nakrájenou brokolici.
- Přidejte těstoviny, parmazán, piniové oříšky, petrželku a olej. Zamíchejte, postupně přilejte vodu z vaření těstovin, slijte, a podávejte posypané strouhaným parmazánem.