Vyzkoušejte ten nejlepší recept na domácí horkou čokoládu. Je plná bohaté čokoládové chuti a snadno ji připravíte za 5 minut.
Ingredience
- 3 lžíce kakaového prášku
- 2 hrnky mléka (nebo ovesného mléka)
- 3 lžíce cukru
- ¼ lžičky vanilkového extraktu
- 1 špetka skořice
- ¼ hrnku čokolády
Postup
- Do hrnce na středním plameni dejte kakaový prášek a ¼ hrnku mléka a šlehejte, dokud se kakaový prášek z větší části nespojí. Vmíchejte zbylé mléko a zašlehejte dohladka.
- Přidejte zbývající přísady a zahřívejte na mírném ohni, dokud se čokoláda nerozpustí, asi 2 minuty. Nevařte.
- Ihned podávejte ozdobené šlehačkou nebo marshmallows.