Doba přípravy: 10 minut
Počet porcí: 32
Ingredience
- 1 a ½ šálku hnědého cukru
- 1 a ½ šálku kečupu
- ½ šálku červeného vinného octa
- ½ šálku vody
- 1 lžíce worcestrové omáčky
- 2 a ½ lžíce hořčice
- 2 lžičky sušené papriky
- 2 lžičky soli
- 1 a ½ lžičky černého pepře
- 2 kapky pálivé pepřové omáčky
Postup
V mixéru smíchejte hnědý cukr, kečup, ocet, vodu a worcestrovou omáčku. Dochuťte hořčicí, paprikou, solí, pepřem a pálivou pepřovou omáčkou. Rozmixujte do hladka.
Pro intenzivnější chuť a lepší strukturu přelijte omáčku do malého hrnce. Přiveďte ji k varu na mírném ohni a vařte 1 minutu. Před naplněním do uzavíratelné nádoby nechte vychladnout. Uchovávejte v chladničce.