Tento dip z kuřecích křidélek chutná stejně jako pečená křídla, avšak ušetříte se mastných a špinavých rukou. Dip podávejte s tortillovými chipsy nebo pečenou zeleninou.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Vaření: 30 minut
- Celkem: 40 minut
Ingredience
- 60 g smetanového sýra
- ¾ šálku pálivé paprikové omáčky
- 2 šálky vařeného kuřecího masa nakrájeného na kostičky
- 1 šálek salátové zálivky
- 1 šálek strouhaného sýru čedar
Postup
- Předehřejte troubu na 175 °C.
- Ve střední misce smíchejte smetanový sýr a pálivou paprikovou omáčku, dokud se dobře nespojí; vmíchejte kuřecí maso, dresink a sýr čedar. Rovnoměrně rozprostřete do zapékací misky.
- Pečte v předehřáté troubě, dokud se nevytvoří bublinky, asi 30 minut. Pokud se na povrchu shromažďuje olej, setřete ho papírovou utěrkou.