Recept na dip z kuřecí křidélek

DressingyOmáčkyOmáčky a dipy
dip

Tento dip z kuřecích křidélek chutná stejně jako pečená křídla, avšak ušetříte se mastných a špinavých rukou. Dip podávejte s tortillovými chipsy nebo pečenou zeleninou.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Vaření: 30 minut
  • Celkem: 40 minut

Ingredience

  • 60 g smetanového sýra
  • ¾ šálku pálivé paprikové omáčky
  • 2 šálky vařeného kuřecího masa nakrájeného na kostičky
  • 1 šálek salátové zálivky
  • 1 šálek strouhaného sýru čedar

Postup

  1. Předehřejte troubu na 175 °C.
  2. Ve střední misce smíchejte smetanový sýr a pálivou paprikovou omáčku, dokud se dobře nespojí; vmíchejte kuřecí maso, dresink a sýr čedar. Rovnoměrně rozprostřete do zapékací misky.
  3. Pečte v předehřáté troubě, dokud se nevytvoří bublinky, asi 30 minut. Pokud se na povrchu shromažďuje olej, setřete ho papírovou utěrkou.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang