
Jak připravit tradiční francouzský Cassoulet – recept
Cassoulet, vydatný dušený pokrm z klobásy, konfitovaného masa (obvykle kachního),...
Dietní stravování nemusí být vždy o mučení a zakazování si nějakého pokrmu. Ovšem, jak tomu je již dlouhá léta, pravidelnost v jídle je nejen prospěšná pro zdraví, ale také je velmi důležitá i při hubnutí.
U redukční diety je možné mít sladkou snídani a mít jí dostatek, aby nebyl ihned hlad. K obědu je skvělou volbou maso a jako příloha zelenina, nejideálnější kombinace.
Při redukční dietě je nutné se vyhýbat tučným dressingům či hutných krémových polévek. Nejideálnější volbou masa je samozřejmě drůbeží, a to především krůtí a kuřecí a velmi důležitá je konzumace ryb.
Jak připravit tradiční francouzský Cassoulet – recept
Cassoulet, vydatný dušený pokrm z klobásy, konfitovaného masa (obvykle kachního),...
Kuřecí hašé – recept
Toto kuřecí hašé je ideální jak k snídani, obědu i večeři. Při programu Whole30 se...
Vláknina v pečivu – recepty a jídlo bohaté na vlákninu
O vláknině toho bylo (nejen na našem blogu) napsáno již mnoho. Asi každý dnes už ví, že...
Pečivo – dietní pečivo, šetřící dieta
Československý dietní systém (Doberský a kol.) byl poprvé publikován v Praze roku 1955....
© 2025 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang