Špaldovo – ovesné ořechové hrudky
Jak už jste poznali, nepoužívám v kuchyni bílou mouku a klasický bílý rafinovaný cukr....
Když se řekne cukroví, každý si ihned vybaví zajisté to vánoční. Jsou i tací, kteří mají i jiné cukroví, a to třeba i velikonoční, kdy nejčastější jsou perníky. Ať už se jedná o jakékoliv cukroví, je vždy velmi důležité použití kvalitních surovin a přesně dodržený postup pro daný typ cukroví.
Je také důležité péct cukroví v posloupnosti toho, jak je důležité, aby bylo cukrové pečivo odleželé a případně, aby ještě zkřehlo, což je velmi důležité pro perníčky. Oblíbené jsou také kokosky, linecké cukroví, vosí hnízda a různá plněná cukroví.
V současné době je již na výběr z mnoha ingrediencí, a to i pro veškeré alergiky, ať už se jedná o bezlepkové cukroví či cukroví bez laktózy.
Žádnou novinkou není ani již kupované cukroví, pro ty, kteří nepečou a přesto chtějí mít na stole nazdobené cukroví.
Špaldovo – ovesné ořechové hrudky
Jak už jste poznali, nepoužívám v kuchyni bílou mouku a klasický bílý rafinovaný cukr....
Raw skořicové „apple pie“ kuličky
Vánoce bez cukroví jsou ale jako jesličky bez Ježíška, a tak jsem si řekla, že alespoň...
Vosí hnízda – ořechové a krém – recept
Neuvěřitelné se stalo skutkem a tak mám pro vás ještě jedno cukroví! Kdybych už...
Cukroví, osvědčené tajné zbraně
Podíváme na zoubek druhům cukroví, jejichž recepturu jsem roky ladila k naprosté...
Raw energy balls
Porce: 20 kuliček Prep time: 15 minut Doba chlazení: nejméně 1...
Raw mandlové košíčky s kokosovým krémem
Raw, vitariánství neboli živá či syrová strava - to jsou pojmy, které se v poslední době...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang