4201630_multicerealni_croissant_2706_200_mm-300x239-6316776

Pravý je jenom jeden – ten od segedínské firmy Pick. Za svou skvělou chuť vděčí zčásti kvalitním vstupním surovinám – vepřovému masu a tajné směsi koření, ale hlavně ušlechtilé plísni, která se tvoří během zrání.

Slaný plundrový croissant s tmavě zlatou kůrkou a posypem ze strouhaného sýra.

Na croissant s uherským salámem budeme potřebovat:

  • 2 croissanty se sýrem
  • máslo na potření
  • 80 g uherského salámu nakrájeného natenko
  • hrst polníčku

Croissant rozřízněte na polovinu, tence potřete máslem, obložte polníčkem a salámem. Postup nikterak složitý, ale ten chuťový zážitek je hotovou symfonií.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang