Recept na čokoládové preclíky

DezertyDezerty, zákusky a pohárySladká jídlaSnacky

Tyto čokoládové preclíky se nepodobají žádným jiným, které jste dosud jedli.

Ingredience

  • 24 kulatých preclíků
  • 24 bonbónů z mléčné čokolády
  • 1 balení (asi 55 g) mini čokoládových bonbónů s polevou

Postup

  1. Předehřejte troubu na 175 °C.
  2. Preclíky rovnoměrně rozprostřete na plechy.
  3. Rozbalte bonbony a do středu každého preclíku vložte jeden.
  4. Pečte v předehřáté troubě, dokud se pusinky nerozpustí, 1 až 2 minuty.
  5. Vyjměte je z trouby a do rozpuštěného čokoládového středu každého preclíku jemně vtlačte bonbón v čokoládě.
  6. Chlaďte v chladničce, dokud neztuhne.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang