Recept na česnekovou majonézu (aioli)

DressingyOmáčky a dipyStudená kuchyněStudené omáčky
aioli-recept

Česneková majonéza, známá také jako aioli, nabízí spoustu možnost využití. Je jen na vás, zda ji užijete v salátu, na sendviče, nebo kdekoliv jinde.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Další: 30 minut
  • Celkem: 40 minut

Ingredience

  • Majonéza (3/4 hrnku)
  • Drcený česnek (3 stroužky)
  • Citronová šťáva (2 a 1/2 lžičky)
  • Sůl (3/4 lžičky)
  • Pepř

Postup

Smíchejte majonézu, česnek, citronovou šťávu, sůl a pepř. Přikryjte a nechte před servírováním odpočívat aspoň 30 minut.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang