Tento pikantní krémový dip chutná stejně jako kuřecí křidélka Buffalo. Nejlépe chutná horký s krekry a celerovými hranolky.
Ingredience
- 2 misky s kuřecími kousky
- 2 balení měkkého smetanového sýra
- 1 šálek rančerského dresinku
- ¾ šálku pálivé omáčky (například Frank’s Red Hot)
- 1 ½ šálku strouhaného sýra Cheddar
- 1 svazek celeru, očištěný a nakrájený na hranolky
- 1 krabice krekrů
Postup
- Krok 1 – Kuře a horkou omáčku ohřívejte na pánvi na mírném ohni, dokud se neohřejí. Vmíchejte smetanový sýr a rančerský dresink. Za stálého míchání vařte, dokud se dobře nespojí a neprohřeje.
- Krok 2 – Vmíchejte polovinu sýra a směs přendejte do pomalého hrnce. Posypte ji zbylým sýrem, přiklopte a vařte na nízkém stupni, dokud nebude horká a nebude bublat. Podávejte s celerovými hranolky a krekry.