
Ingredience
- 250 g brynzy
- 250 g tvarohu
- 1 bílý jogurt
- 1 lžíce hořčice
- 2 lžíce posekaného kopru
Postup
Jednotlivé suroviny společně vymícháme a dochutíme čerstvým koprem. Mažeme na plátky tmavého chleba.
Jednotlivé suroviny společně vymícháme a dochutíme čerstvým koprem. Mažeme na plátky tmavého chleba.
Jak připravit tuňákový sendvič – recept
Recept – pomazánka z červeného zelí
Recept na smažené kukuřičné chlebíčky
Banana bread – banánový chlebíček – recept
Pomazánka z pečené červené řepy
Vaječná pomazánka (nejen) na sendviče – recept, návod
Bramborový salát – lehký bez majonézy a tradiční vánoční s majonézou
Recepty našich maminek, babiček a prababiček
© 2025 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang