Recept na babiččiny lososové koláčky

LososRyby
Losos

Zajímá vás, jak připravit lososové koláče? Podávejte je s makaróny se sýrem nebo jakoukoli jinou přílohou.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Vaření: 20 minut
  • Celkem: 30 minut
  • Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 plechovka (420 g) lososa, odkapaná
  • 2 velká vejce, rozšlehaná
  • 1 malá cibule nakrájená na kostičky
  • 1 lžička mletého černého pepře
  • 3 lžíce rostlinného oleje

Postup

  1. Odstraňte z lososa kosti nebo velké kusy kůže.
  2. V míse rozšlehejte vejce.
  3. Vmíchejte lososa, cibuli a černý pepř. Důkladně promíchejte.
  4. Z lososové směsi vytvarujte osm 56 gramových placiček.
  5. Na velké pánvi rozehřejte na středním plameni olej.
  6. Smažte placičky, dokud nebudou křupavé a z vnější strany zlatavě hnědé, asi 5 minut z každé strany a v případě potřeby pracujte po dávkách, aby se pánev nepřeplnila.

Kategorie:

Losos | Ryby
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang