Cukrárna Saint Tropez

Magazín

Cukrárna Saint Tropez zaujme už svým názvem. Byť se jedná o jednu z novějších cukráren, může se pyšnit špičkovou cukrařinou, která se drží tradičních receptur, a kvalitních surovin. 

Za zrodem cukrárny stojí manželský pár, který se spřátelil s párem žijícím ve Francii provozujícím též cukrárnu. Právě tak dostala cukrárna ve Vodičkově ulici v Praze název. 

Při tvorbě receptu zákusků se podílel manželský pár z Francie, který doteď pravidelně navštěvuje pražskou cukrárnu. Recepty vychází také z těch původních z 20. let 20. století, a to z důvodu dochování zmínek výroby zákusků po dědečkovi jednoho ze spoluvlastníků. 

Cukrárna Saint Tropez nabízí také možnost absolvování kurzu pro cukráře pod dozorem profesionálů.

Zajímavostí je, že se cukrárna Saint Tropez pyšní titulem Valrhona Expert. To znamená, že spolupracuje s nejlepším producentem čokolády na světě a je pouze jediná tohoto druhu v české republice.

Dnes si zde člověk nejen skvěle pochutná, může se přihlásit do cukrářského kurzu vedeném jak v českém jazyce, tak i v anglickém. 

Kategorie:

Magazín

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang