Katrin

Magazín

Katrin je cukrárna, která se specializuje na zakázkovou výrobu pro různé druhy oslav např. svatby, promoce, narozeniny, zlaté svatby, křtiny atd. Cukrárna vznikla v roce 1991 v duchu rodinné tradice, která sahá do počátků 20. století. 

Z tohoto období pochází mnoho rodinných receptur, které stále cukrárna v praxi využívá. Byť se zprvu cukrárna Katrin zabývala pekařskými výrobky, po letech zůstala už jen u cukrářství. Cukrárna nabízí i příjemné posezení, prostor pro oslavy a v neposlední řadě lahodné produkty.

V dortech, které se tu vyrábí, nejsou obsaženy chemické konzervanty a vycpávky. Vše je vyráběno z kvalitních a čerstvých surovin, a hlavně s láskou k cukrařině. 

V cukrárně Katrin je k mání bezlepkový oříškový dort, který ocení alergici na lepek.

Z pestré nabídky jsou k mání všemožné dorty. Alergici na lepek si mohou s čistým svědomím pochutnat na bezlepkovém oříškovém dortu. Prarodiče ocení tradiční české dorty jako je například pařížský, větrníkový nebo višňový dort. Jsou tu i možnosti trendy dortů jako je red velvet nebo rafaelo dort

Kategorie:

Magazín

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang