Znáte cibuládu? „Marmeláda“ z karamelizované červené cibule se skvěle hodí k pečenému masu a sýrům. V lednici vydrží i dva měsíce a skvěle doprovodí oblíbenou „výletní“ housku ze zbytků pečeného masa. V dobré cibuládě rozhodně nikdy nechybí tymián a dobré červené víno.
Na kaiserku s pečeným vepřovým budete potřebovat:
Kaiserka natural je typickým představitelem světlého pšeničného pečiva s měkkou pružnou střídkou a typickou ražbou na povrchu.
- 2 kaiserky natural
- cca 120 g pomalu pečeného vepřového i s trochou výpeku
- 3–4 lžíce cibulády
- 2 menší hrsti polníčku
Kaiserku rozřízněte a potřete jí trochou výpeku z vepřového. Maso natrhejte na vlákna a navršte na kaiserku. Přidejte cibuládu, listy polníčku a podávejte s čerstvou letní zeleninou ze zahrádky nebo farmářského trhu.