Jedná se o čím dál oblíbenější kousek pečiva a to jak v jeho klasickém pojetí, tak i v nových variacích. Plundrového krasavce si tak můžete vychutnat třeba v jeho tmavé multicereální podobě, se sýrem nebo kukuřičnou moukou.
Lákadlem pro všechny gurmety je pak máslový multicereální croissant, který v sobě kombinuje lahodnou chuť másla a bohatství zdravých zrníček.
Plundrové těsto je u tohoto croissantu obohaceno o směs slunečnice, lnu, pšeničných otrub, špaldových a pšeničných vloček. Zdobený je bohatou směsí křupavých semínek lnu, sezamu a slunečnice.
Jeho velkou výhodou je, že si skvěle rozumí jak s náplněmi naslano, tak i nasladko. Pokud jste si nějaké máslové multicereální croissanty přinesli právě z obchodu a zvažujete, s čím si je vychutnáte, určitě je vyzkoušejte s domácím humusem.
Není na tom nic složitého, nechte se vést našim receptem. Pak už bude stačit pouze pilkovým nožem opatrně rozříznout croissant, potřít humusem, obložit okurkou nakrájenou na jemné plátky a posypat řeřichou nebo čerstvou petrželkou.
A pokud vás honí mlsná na zdravé sladké, vyzkoušejte multicereální crossant třeba s tvarohovo-banánovou pomazánkou. Svačinka je hotová jedna dvě a bude chutnat i dětem.