Tyto efektně vypadající předkrmy jsou ideální pro pohoštění velkých skupin. Roztomilé křupavé košíčky jsou plněné sýrovou náplní z vepřové klobásy, na které si pochutná každý.
Příprava
- Příprava: 30 minut
- Celkem: 30 minut
Ingredience
- 1 balení wontonových obalů
- 500 g volně ložené vepřové klobásy
- 2 šálky strouhaného sýra Colby
- 1/2 střední zelené papriky, nakrájené na kousky
- 1/2 střední sladké červené papriky, nakrájené na kousky
- 2 svazky zelené cibule, nakrájené na plátky
- 1/2 šálku salátové zálivky
Postup
- Předehřejte troubu na 170 °C.
- Lehce přitlačte wontonové fólie na dno a po stranách vymaštěných miniaturních košíčků na muffiny.
- Pečte, dokud okraje nezhnědnou, asi 5 minut.
- Ve velké pánvi uvařte klobásu na středním plameni, dokud nezrůžoví, a rozdrobte ji na drobné kousky.
- Nechte ji okapat.
- Vmíchejte sýr, papriku, cibuli a salátovou zálivku.
- Do každého košíčku na wontony dejte zaokrouhlenou polévkovou lžíci.
- Pečte 6-7 minut, dokud se neprohřejí.