Tento recept na mini sekanou je rychlý a snadný na přípravu. Kečup a hnědý cukr dodávají těmto bochánkům pikantní chuť.
Ingredience
- 1 šálek strouhaného sýra čedar
- ¾ šálku mléka
- ½ šálku ovesných vloček na rychlé vaření
- 1 velké vejce
- 1 lžička soli
- 455 g mletého hovězího masa
- ⅔ šálku kečupu
- ¼ šálku baleného hnědého cukru
- 1 a ½ lžičky připravené hořčice
Postup
- Předehřejte troubu na 175 °C.
- Lehce vymažte pekáč o rozměrech 23 x 33 cm.
- Ve velké míse smíchejte sýr, mléko, ovesné vločky, vejce a sůl.
- Vmíchejte mleté hovězí maso, dokud se dobře nespojí.
- Ze směsi vytvarujte 8 mini karbanátků.
- Vložte je do připravené zapékací misky.
- V malé misce smíchejte kečup, hnědý cukr a hořčici.
- Dobře promíchejte.
- Každou sekanou potřete.
- Pečte odkryté 45 minut.
- Okamžitý teploměr zapíchnutý do středu by měl ukazovat nejméně 72 °C.