Vychutnejte si tuto špenátovou omeletu s jemnou baby zeleninou, parmezánem a trochou muškátového oříšku, která je ideálním začátkem dne.
Příprava
- Příprava: 5 minut
- Vaření: 10 minut
- Celkem: 15 minut
- Počet porcí: 1
Ingredience
- 2 vejce
- 1 šálek natrhaných listů baby špenátu
- 1 a ½ lžíce strouhaného parmezánu
- ¼ lžičky cibulového prášku
- ⅛ lžička mletého muškátového oříšku
- sůl a pepř podle chuti
Postup
- V misce rozšlehejte vejce a vmíchejte baby špenát a parmezán.
- Dochuťte cibulovým práškem, muškátovým oříškem, solí a pepřem.
- Malou pánev postříkejte sprejem na vaření a postavte na střední teplotu.
- Po zahřátí přidejte vaječnou směs a vařte, dokud částečně neztuhne, asi 3 minuty.
- Obraťte stěrkou a pokračujte ve vaření, 2 až 3 minuty.
- Snižte teplotu na minimum a pokračujte ve vaření 2 až 3 minuty nebo dokud omeleta nedosáhne požadované propečenosti.