Rychlý a snadný způsob, jak proměnit zbytky krůtího masa v oblíbenou rodinnou pochoutku.
Ingredience
- 1 balení vaječných nudlí
- 2 lžíce másla
- 1 plechovka nakrájených žampionů
- 2 hrnky nakrájeného vařeného krůtího masa
- 1 plechovka kondenzované celerové polévky
- 1 hrnek zakysané smetany
- 1 lžička soli
- ⅛ lžička pepře
- ½ hrnku strouhaného parmazánu
Postup
- Přiveďte k varu velký hrnec s mírně osolenou vodou. Přidejte nudle a vařte, dokud nejsou al dente, 8 až 10 minut.
- Předehřejte troubu na 190 °C.
- Mezitím rozpusťte máslo na velké těžké pánvi. Slijte houby, přidejte je na pánev a za stálého míchání je 1 minutu vařte. Vmíchejte krůtí maso, kondenzovanou polévku, zakysanou smetanu, sůl a pepř.
- Nudle scedíme a vložíme do zapékací misky. Rovnoměrně na ně nalijte krůtí směs. Posypte parmazánem.
- Pečte v předehřáté troubě, dokud omáčka nezačne bublat, 20 až 25 minut.