Tyto hot dogy jsou skvělou volbou pro pohoštění na letní party.
Ingredience
- 2 italské syrové klobásky
- 1/4 hrnku vody
- 1 malá zelená paprika nakrájená na proužky
- 1 malá cibule, rozpůlená a nakrájená na tenké plátky
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 hrnek omáčky na špagety
- 1/4 lžičky sušené bazalky
- 2 rozdělené a opečené housky
- 2 lžíce strouhaného sýra
Postup
- Do velké pánve vložte klobásky a vodu a přiveďte je k varu. Snižte teplotu, přikryjte a vařte 10 minut.
- Odkryjte a vařte ještě 5-10 minut nebo dokud už maso není růžové a nechte okapat. Klobásky vyjměte a udržujte je teplé.
- Ve stejné pánvi osmahněte na oleji papriku a cibuli, dokud nezměknou. Vraťte klobásky na pánev, vmíchejte špagetovou omáčku a bazalku a prohřejte.
- Klobásky podávejte na houskách s omáčkou a sýrem.