Rychlý a snadný recept na zeleninovou pizzu, která se skvěle hodí na oslavy a večírky. Můžete použít jakoukoli kombinaci nakrájené zeleniny a sýrů – cokoli, co má vaše rodina ráda.
Příprava
- Příprava: 15 minut
- Vaření: 15 minut
- Čas navíc: 1 hodina 45 minut
- Celkem: 1 hodina 45 minut
- Počet porcí: 1 pizza
Ingredience
- 2 balíčky chlazeného těsta na pizzu
- 2 balení změklého smetanového sýra
- 1 šálek majonézy
- 1 balení suché dresingové směsi ve stylu rančů
- 1 šálek čerstvé brokolice, nakrájené na kousky
- 1 šálek nakrájených rajčat
- 1 šálek nakrájené zelené papriky
- 1 šálek nasekaného květáku
- 1 šálek strouhané mrkve
- 1 šálek strouhaného čedaru
Postup
- Těsto rozválejte na plech a okraje přitiskněte k sobě, abyste vytvořili kůrku na pizzu.
- Těsto pečte v předehřáté troubě 12 minut.
- Po upečení vyjměte těsto z trouby a nechte ho asi 15 minut vychladnout, aniž byste ho sundávali z plechu.
- V malé misce smíchejte smetanový sýr, majonézu a suchou směs na ranč.
- Směs rozetřete na vychladlou krustu.
- Na vrstvu smetanového sýra naaranžujte brokolici, rajčata, papriku, květák, strouhanou mrkev a čedar.
- Chlaďte 1 hodinu, nakrájejte na plátky a podávejte.