Na tento recept potřebujete pouze čtyři suroviny a výsledek vás ohromí. Navíc je připravíte během chvilky, takže sladká tečka ke kávě je na stole hned.
Ingredience
- 1 hrnek bílého cukru
- 1 hrnek krémového arašídového másla
- 1 velké vejce
- 18 mléčných čokoládových peciček, nebo čokoládových bonbonů
Postup
- Předehřejte troubu na 175 °C.
- V míse smíchejte cukr, arašídové máslo a vejce, dokud se dobře nespojí.
- Z těsta vytvarujte kuličky a položte je na nevymazaný plech. Pokud se těsto příliš lepí, dejte ho do chladničky, dokud se s ním nebude dobře manipulovat, přibližně na 30 minut.
- Pečte v předehřáté troubě, dokud okraje nejsou pevné, asi 10 minut.
- Do středu každé ještě teplé sušenky vtiskněte čokoládovou pecičku, nebo bonbon. Vyjměte na mřížku, aby vychladly a podávejte.