Recept na sendvič v pomalém hrnci

Hovězí masoMasoPomalý hrnecSendvičeSlané recepty
Sendvič v pomalém hrnci

Lahodný sendvič s francouzským dipem, ke kterému se skvěle hodí hranolky.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Vaření: 7 hodin
  • Celkem: 7 hodin 10 minut
  • Počet porcí: 9

Ingredience

  • 2 kg hovězí pečeně
  • 1 plechovka nebo láhev piva
  • 1 plechovka kondenzované francouzské cibulové polévky
  • 1 plechovka hovězího vývaru
  • 9 francouzských rohlíků
  • 2 lžíce másla

Postup

  1. Odřízněte přebytečný tuk ze zadní pečeně a vložte ji do pomalého hrnce.
  2. Přilijte pivo, cibulovou polévku a hovězí vývar.
  3. Přikryjte a vařte na nízkém stupni 7 hodin.
  4. Předehřejte troubu na 175 °C.
  5. Rozdělte rohlíky a rozložte je na plech. Potřete je máslem.
  6. Zahřívejte v předehřáté troubě 10 minut nebo dokud se neprohřejí.
  7. Mezitím vyjměte maso z pomalého hrnce a nakrájejte ho na tenké plátky.
  8. Hovězí maso nakrájené na plátky naskládejte na ohřáté rohlíky.
  9. Podávejte s omáčkou na namáčení.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang