Lahodný sendvič s francouzským dipem, ke kterému se skvěle hodí hranolky.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Vaření: 7 hodin
- Celkem: 7 hodin 10 minut
- Počet porcí: 9
Ingredience
- 2 kg hovězí pečeně
- 1 plechovka nebo láhev piva
- 1 plechovka kondenzované francouzské cibulové polévky
- 1 plechovka hovězího vývaru
- 9 francouzských rohlíků
- 2 lžíce másla
Postup
- Odřízněte přebytečný tuk ze zadní pečeně a vložte ji do pomalého hrnce.
- Přilijte pivo, cibulovou polévku a hovězí vývar.
- Přikryjte a vařte na nízkém stupni 7 hodin.
- Předehřejte troubu na 175 °C.
- Rozdělte rohlíky a rozložte je na plech. Potřete je máslem.
- Zahřívejte v předehřáté troubě 10 minut nebo dokud se neprohřejí.
- Mezitím vyjměte maso z pomalého hrnce a nakrájejte ho na tenké plátky.
- Hovězí maso nakrájené na plátky naskládejte na ohřáté rohlíky.
- Podávejte s omáčkou na namáčení.