Vyzkoušejte si tuto tradiční hospodskou chuťovku i u vás doma.
Ingredience
- 340 g změklého smetanového sýra
- 200 g strouhaného čedaru
- 1 lžíce nakrájené slaniny
- 340 g papriček jalapeños, zbavených semínek a rozpůlených
- 1 hrnek mléka
- 1 hrnek hladké mouky
- 1 hrnek suché strouhanky
- Olej na smažení
Postup
- Smíchejte smetanový sýr, čedar a kousky slaniny v míse, dokud se dobře nespojí. Lžící směs vložte do půlek jalapeños.
- Do jedné malé misky dejte mléko, do druhé mouku a do třetí strouhanku.
- Plněné papričky jalapeños vložte nejprve do mléka a poté do mouky a ujistěte se, že jsou dobře obalené.
- Obalené jalapeños přeneste na talíř a nechte je 10 minut oschnout.
- Jalapeños namočte ještě jednou do mléka a poté je obalte ve strouhance.
- Na talíři je nechte dalších 10 minut oschnout a smažte v rozpáleném oleji dozlatova.