Upečte si ty nejjemnější máslové sušenky s arašídovým máslem a bonbony M&Ms. Zapomeňte na tvrdé křupavé sušenky a dejte šanci těmto, které se vám přímo rozplynou v ústech.
Ingredience
- 115 g másla, změklého na pokojovou teplotu
- 100 g hnědého cukru
- 50 g krystalového cukru
- 1 velké vejce
- 185 g arašídového másla
- 1 lžička čistého vanilkového extraktu
- 1/2 lžičky jedlé sody
- 156 g hladké mouky
- 300 g bonbonů M&Ms
Postup
- Ve velké míse ručním mixérem utřete máslo a cukry na střední rychlost.
- Vmíchejte arašídové máslo, vejce a vanilku (v tomto pořadí). Pomalu vmíchejte jedlou sodu a mouku. Nepřehánějte to s mícháním.
- Dřevěnou lžící vmíchejte M&Ms. Těsto nechte vychladnout alespoň 1-2 hodiny.
- Předehřejte troubu na 177 °C. Vychlazené těsto rozdělte po malých polévkových lžících na nevymazaný plech nebo silikonovou podložku na pečení.
- Na vrch těsta nasypte další M&Ms. Těsto přitlačte (jen mírně), protože se při pečení nebude příliš roztahovat.
- Pečte 11-12 minut. Sušenky budou měkké a mohou se zdát nedopečené. Po vychladnutí ztuhnou.