Vezměte si italské pesto a zeleninu a připravte tento skvělý recept. Dobře se hodí penne nebo fusilli.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Vaření: 10 minut
- Počet porcí: 4 porce
Ingredience
- 400 g těstovin
- 250 g zelených fazolek, ořezaných
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 svazek jarní cibulky, jemně nakrájený
- 2 velká hotová pečená kuřecí prsa, nakrájená
- 5 lžic pesta
- 3 lžíce smetany
- hrst parmezánu
Postup
- Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
- Na posledních 6 minut vaření přidejte zelené fazolky.
- Slijte vodu a několik lžic vody z vaření si nechte stranou.
- Mezitím ve velké pánvi rozehřejte olivový olej.
- Přidejte jarní cibulku a smažte ji 1-2 minuty, dokud nezměkne.
- Do pánve přidejte nakrájené kuřecí maso a prohřejte ho.
- Vmíchejte pesto a smetanu.
- Těstoviny a fazole přidejte ke směsi s kuřecím masem, promíchejte a přidejte trochu vody z vaření.
- Dochuťte a posypte parmezánem.