Tato sekaná s hnědým cukrem je snadný a chutný pokrm. Chutná stejně dobře jako voní.
Příprava
- Příprava: 20 minut
- Vaření: 1 hodina
- Celkem: 1 hodina 20 minut
- Počet porcí: 8
Ingredience
- sprej na vaření
- ½ šálku baleného hnědého cukru
- ½ šálku kečupu
- 700 g libového mletého hovězího masa
- 2 velká vejce
- 1 malá cibule, nakrájená nadrobno
- ¾ šálku mléka
- ¾ šálku jemně rozdrcených slaných sušenek
- 1 a ½ lžičky soli
- ¼ lžičky mletého černého pepře
- ¼ lžičky mletého zázvoru
Postup
- Předehřejte troubu na 175 °C.
- Lehce vymažte pekáč o rozměrech 12×22 cm.
- Na dno připravené bochníkové mísy natlačte hnědý cukr a na vrchní cukr rozetřete kečup.
- Všechny zbývající přísady důkladně promíchejte v míse a vytvarujte bochník.
- Položte ho na kečupovou a cukrovou krustu.
- Pečte v předehřáté troubě 1 hodinu nebo dokud není šťáva čirá.