Tento instantní pudink s mandlovým mlékem má dokonalou chuť a konzistenci. Je třeba ho jen o něco více míchat než obvykle.
Příprava
- Příprava: 5 minut
- Vaření: 5 minut
- Celkem: 10 minut
- Počet porcí: 4
Ingredience
- 2 šálky mandlového mléka, rozdělené
- 1 balení instantního vanilkového pudinku
- 2 lžičky kukuřičného škrobu
Postup
- Do malého hrnce nalijte 1 šálek mandlového mléka, přidejte kukuřičný škrob a zahřívejte na mírném ohni.
- Za stálého míchání vařte, dokud nezačne bublat, 3 až 5 minut.
- Odstavte z ohně. Míchejte ještě 30 sekund.
- Zbylé mandlové mléko nalijte do misky.
- Přidejte pudinkovou směs.
- Mixujte elektrickým mixérem při nízkých otáčkách, dokud nebude velmi hustý, asi 1 minutu.
- Přidejte směs kukuřičného škrobu do pudinkové směsi.
- Míchejte při nízkých otáčkách ještě 1 minutu.
- Pudink přelijte do 4 samostatných misek.
- V případě potřeby přikryjte a uložte do chladničky.